TERMENI SI CONDITII/POLITICA DE RETUR!!

Societatea UNIVERSUL CARUCIOARELOR, www.universulcarucioarelor.ro , inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dambovita sub nr. J15/693/2020, avand CUI 42798170, capital social 200 este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.universulcarucioarelor.ro

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.fascino.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.universulcarucioarelor.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre UNIVERSUL CARUCIOARELO. SRL (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre UNIVERSUL CARUCIOARELOR.SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre UNIVERSUL CARUCIOARELOR.SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de UNIVERSUL CARUCIOARELOR. SRL intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL si client, prin care acesta transmite Societatii UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.universulcarucioarelor.ro.

Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.universulcarucioarelor.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.universulcarucioarelor.ro  produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.universulcarucioarelor.ro  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul UNIVERSUL CARUCIOARELOR  SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.universulcarucioarelor.ro , sunteti obligat sa:

 1. furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;
 2. actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

LEGATURI

Site-ul www.universulcarucioarelor.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motivUNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu este responsabil pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL nu rapunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

METODE DE PLATA

Cum platesc?

Selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online cu cardul.

Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

LIVRARE PRODUSE

Livrarea produselor achizitionate de pe  www.universulcarucioarelor.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid GLS !

Livrarea produselor se face de luni pana vineri,exceptie facand sarbatorile legale ,iar durata de expediere poate depinde de stocul aferent!

In mod normal in 48/72 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa! Daca din diverse motive produsul ales de dumneavoastra nu se afla pe stoc,un operator  va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expedire a produselor comandate!

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate!

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se va face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra telefonic unuia dintre operatorii nostrii!

Din momentul expedierii comenzii,veti intra in posesia numarului de awb,printr-un sms trimis de firma de curierat GLS ,avand posibilitatea de a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat!

Costul livrarii este de 30 RON oriunde in tara fara pereceperea taxei pentru km suplimentari,indiferent de suma produsului comandat!

Livrare: 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii!

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

GARANTII

Toate produsele comercializate pe site-ul www.universulcarucioarelor.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. UNIVERSUL CARUCIOARELOR SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit OUG nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris printr-un email trimis la adresa contact@universulcarucioarelor.ro .Poti face asta conform legii, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat, mai putin cheltuielile de transport, intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

In cazul in care intentionezi sa returnezi un produs e bine sa stii urmatoarele aspecte:

Intentia de a returna produsul  trebuie sa fie anuntata in scris trimitand un e-mail la adresa ..  –  .. in care sa precizati numele pe care a fost plasata comanda, produsul pe care doriti sa il returnati si foarte important motivul pentru care doriti sa returnati produsul ( date obligatorii). In cel mai scurt timp veti primi un raspuns pe mail cu intreaga procedura de retur.

Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid. Pentru a returna un produs puteti alege orice firma de curierat doriti, cu care veti trimite coletul cu RAMBURS 0.

 1. Nu primim retur prin serviciile de curierat de la Posta Romana!
 2. Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului.
 3. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar. Pentru asta avem nevoie sa ne comunicati in scris codul IBAN si titularul contului in e-mailul de retur.
 4. Returnarea produsului cumparat se face cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie !
 5. Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile in cutia originala peste care se pune folie stretch sau se pune intr-o alta cutie sau punga, asfel incat amabalajul original sa fie protejat. (VA RUGAM SA NU APLICATI BANDA ADEZIVA PE CUTIA ORIGINALA! )
 6. Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj! Daca produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui.
 7. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 8. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 9. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014 
 10. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau pachet in cazul in care produsul se livra cu un alt produs gratuit

Produse livrate gresit

Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat, te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Procedura de returnare incepe tot prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@universulcarucioarelor.ro.Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de www.universulcarucioarelor.ro

Daca se opteaza pentru inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partial , atentie in cont bancar, pana la valoarea produsului inlocuitor.

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii

Ne straduim ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primesti un produs defect, tot ce ai de facut este sa contactezi echipa www.universulcarucioarelor.ro si vom face tot posibilul  ca partea defecta sa fie inlocuita in cel mai scurt timp. In cazul in care nu doriti acest lucru puteti solicita inlocuirea produsului cu un produs nou. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de www.universulcarucioarelor.ro Si in acest caz te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@universulcarucioarelor.ro

*Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verifici integritatea ambalajului si a continutului si, in orice situatie nefavorabila, sa soliciti agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare din pacate nu mai sunt valabile.

CERERI SI RECLAMATII

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de livrare, de executare a comenzii si orice alte informatii va puteti adresa la urmatoarele date de contact: adresa de e-mail: contact@universulcarucioarelor.ro, telefon: 0767772799

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.UNIVERSULCARUCIOARELOR.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.UNIVERSULCARUCIOARELOR.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.UNIVERSULCARUCIOARELOR.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in continuare DEEE) sunt echipamentele electrice si electronice care constituie deseuri in sensul pct. 9 din anexa nr. 1 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, republicata, inclusiv componentele, subansamblele si produsele consumabile care fac parte integranta din produs in momentul in care acesta devine deseu. DEEE pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

In conformitate cu O.U.G. nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

 • Clientii au obligatia de a colecta separat DEEE si de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile municipale nesortate;
 • La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem “unul la unul”, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului.
 • Costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului sunt evidentiate separat prin taxa verde
 • prin reutilizarea si/sau reciclarea DEEE, impactul negativ al substantelor periculoase continute de aceste DEEE asupra mediului va fi redus;
 • simbolul care indica faptul ca DEEE fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce

ANPC

Solutionarea litigiilor (Platforma SOL)